Daily look с Александра Петканова и MP DESIGN

Алекс Петканова е новото ни MP момиче. Тя се присъедини към семейството на бранда с голямата си очарователна усмивка и харизма. Една жена, която олицетворява напълно жената MP, жена, която знае какво иска и как да го постигне, жена с темперамент и в същото време излъчване на момиче. Внасяща свежест около себе си с излъчването и стила, който притежава.


За мен като дизайнер, беше чест да създам чисто нов дизайн рокля, вдъхновена от самата Алекс и дестинацията, която и предстоеше да посети, а именно Миконос. Времето, споделено с нея в сладки приказки, мина неусетно и не ми отне много време за да си представя мечтаната рокля за нея. Рокля, която описва самата нея като личност според мен, феерична, женствена, загадъчна, дръска и в същото време стилна. Един чувствен и специален модел за мен, който стана фаворит на много жени. С индивидуален почерк от MP DESIGN.

Алекс, се влюби в роклята от пръв поглед щом я видя, което беше най-високата оценка за мен. Споделените мигове с любимия й Даниел Петканов на това прекрасно място, облечена в мой модел, могат само да ме лъскаят.
Благодаря за споделените мигове и доверието, прекрасна Алекс.


Следвайте стила си момичета и колекционирайте погледи и спомени навсякъде по света, а за красивата си визия се доверете на MP DESIGN.

love Меги.preloader