„Дрехата трябва да бъде примамка

– веднъж да я пожелаеш и да не може да не я имаш“.

MP DESIGN BY MEGI PETKOVA е българска марка за дизайнерски лимитирани дамски дрехи с внимание към детайла!
Младата дизайнерка и собственик на марката Меги Петкова, прави първите си сериозни стъпки в света на модата с участието си на Sofia Fashion Week AW 2016/2017 с дизайнерска колекция “ Scent of a Woman „. Месец по-късно е забелязана извън нашите граници. Представя България с колекция на седмицата на модата в Румъния в изданието Kasta Morelly Fashion Week AW 2016/ 2017. Последват участия у нас, едно от тях е церемонията по връчването на наградите „Бг Модна икона“ 2016 , където представя нова дизайнерска лимитирана колекция „ALLure“.

В началото на 2017-та година, дизайнерката е отличена с приза Златна игла „Най-добър млад дизайнер“ 2017. По време на официалната церемоня представя лимитирана колекция, създадена за събитието. Три месеца по-късно е официално поканена на Balkan Fashion Week 2017 в гала вечерта на събитието, където открива с първо ревю за вечерта с нова колекция „J’Adore“ SS 2017. В края на 2017-та година Меги е поканена отново в Румъния, където представя България с колекцията си „My Tenderness” AW 2017/ 2018 със закриващо ревю в гала вечерта на събитието. Отличават я с международна награда “The best young fashion designer from Bulgaria” In the international event.

Детайлите, на които държим

Амбицията, творческия устрем и стремежът й към оригиналност носят успех и редица участия на дизайнерката в страната и чужбина.
Запазеният знак на марката са ръчно декорираните детайли в почти всеки тоалет. Отделя се специално внимание и грижа към детайла.
Нашата цел е всяка жена да се чувства оригинална и неповторима. Затова екипът ни залага на перфектната изработка до най-малкия детайл.
За нас е изкючително важно нашите клиентки да се чувстват специални и единствени.

Жената, издигната в култ

МP DESIGN e бранд, насочен към модерната и стилна жена, която иска да се отличава с елегантност и оригиналност! Жената е издигната в култ – тя е самоуверена, провокативна, модерна, целеустремена, дръзка, но същевремено нежна и женствена. Не остава незабелязана!

„Моята цел е всяка дама, която носи мой тоалет, да облече не просто дреха, а усмивка, стил и елегантност. За мен модата е външен израз и въплъщение на идеала за красота, за това влагам цялата си любов и страст при изработката на всяка колекция“

казва дизайнерката.
preloader