Есен с вкус на лимонада и любим модел пола

Вече сме напълно сигурни, че есента е тук, след доста дъждовни дни напоследък. Въпреки че мрачните дни не ме предразполагат както слънчевите, аз не пропускам да облека нещо хубаво.


Днес избрах да ви покажа една моя любима визия, а именно тюлена пола MP с детайли от разкошна дантела в цвят Champagne с любима находка късо кожено яке в цвят Caramel. Пренасяйки тази наша лятна страст в есеният и зимния сезон с лимонада в ръка, напомняме, че тюлените поли са от онези дрехи, които имат силата да подчертават съвършенствата на фигурата и да скриват нейните недостатъци – ефект, който харесваме и сега, когато започва да става студено.


Тюлената пола може да се комбинира много добре и в студените дни от годината. В съчетание с обемен пухен пуловер, ще съберете овациите на околните, комбинирайте и с T-shirt, който ни влиза в употреба, не само в летните дни. Носете полата с тънък или дебел чорапогащник, кецове за street визия, висок велурен ботуш по крака, както съм избрала аз за есенната си визия или за по смелите на бос крак с елегантна обувка.
За финал, заложете на стилен аксесоар като каскет или барета в комбинация със слънчеви обила.


Бързам да ви кажа, че няма да сбъркате ако изберете връхната дреха в комбинация с тюлена пола. Късо бомбър яке, късо вълнено палто и дори широките дълги манта и палта. Не спирайте да експериментирате през цялата година, залагайте на детайли и индивидуалност.


love Megi.preloader